Velkommen til DK Smarthome - Danmarks bedste hjemmeside for smarte hjem
DK Smarthome - Logo
Kvinde der bruger et smart home system

Kontakt os

Book tid til en snart om dit hjem og få et personligt tilbud eller send os et hurtig spørgsmål her.

Vi sidder klar til at hjælpe

Vi er her for at hjælpe dig med alle dine Smart Home behov. Hvis du har spørgsmål om vores produkter eller tjenester, eller hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige Smart Home løsning til dit hjem, så er du velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os via telefon eller e-mail, eller ved at udfylde kontaktformularen nedenfor. Vores dygtige og erfarne team vil besvare dine spørgsmål og give dig den hjælp, du har brug for.

Hos DKSmarthome.dk er vores mål at tilbyde den bedste kundeservice og support. Vi stræber efter at sikre, at vores kunder er fuldt ud tilfredse med vores produkter og tjenester. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål. Vi er altid glade for at hjælpe!

Få svar på dine spørgsmål

Passer det til mit hjem?

Ja! Vores system passer i alle hjem og kan integreres med din nuværende installationer. Udover at være fleksibel gør det også vores løsning meget omkostningseffektiv. Derudover er installationen klaret på kort tid og uden at være i vejen for jer.

Øger det værdien af mit hjem?

Ja! Hvor meget det øger værdien af dit hjem er svært at sige. Statistik viser dog at hjem med smarte funktioner både sælges hurtigere og til en højere pris. Ofte kan hele prisen hentes hjem i værdiforøgelse.

Sparer det energi?

Ja! Mange funktioner kan hjælpe dig med at sparer strøm. Lysslukning og dæmpning, intelligent termostat og slukning af apparater om natten og når de ikke er i brug sparer dig alt sammen strøm. Hold øje med hele dit forbrug fra dit dashboard.

Få et tilbud

Send en besked